shoooooes

idag har jag shoppat...gud vad jag älskar shopping, finns verkligen ingenting roligare. jag hämtade upp Trine och hennes vän Pia som är här och hälsar på från Danmark. sedan åkte vi till min favorit skobutik DSW. jag lämnade den butiken med tre par nya älsklingar. sedan åkte vi och åt på Cheesecake Factory för att få mer engeri för vi var utsvultna, vi åkte då till Target där jag köpte en sjal och en clutch, sedan åkte vi hem till Marshalls där jag köpte två bhar, välbehövligt. så idag har jag fått mig mycket nytt fint, dock var det inte meningen att jag skulle köpa något alls, men det enda jag betalade själv var 50 dollar resten var faktiskt presentkort som jag fått. så jag kan ju inte mer än att vara dubbelglad...
 
dom beiga skorna är från BCBG Paris, dom svarta från Nine West och dom vinröda från mtng
 
 
faktiskt velat ha en sjal med stjärnor på i ca 2 år, sen så BEHÖVER jag en ny cluch för den enda jag har här är färgen bortsliten på, så nu kan jag slänga den.  (så det så Zernell) ;)
 
 
 

Air bud

Sitter och tittar på Air bud med ungarna. Så mysigt så. Är faktiskt helt ledig imorgon, för dom behöver ha mig jobbandes en del på lördagen istället! Har ändå inget inplanterat i helgen. Vet dock inte vad jag ska göra imorgon eftersom alla andra jobbar. Ska i alla fall åka en sväng till gymmet.
 
nu ska jag gå upp och sätta ipaden på laddning så hörs imorgon!
 

wonderful christmas

 
ja då var jag tillbaka efter en upptagen jul. jag har haft det jättebra. på julafton så städade jag först huset, för att sedan skypa och säga god jul till familjen, vi öppnade julklappar som vi alltid gör ihop, den enda skillnaden var att det var en datorskärm emellan.
senare på kvällen kom mormorn, morfarn och Laras bror med familj, det blev julklappsbyte, mat och massa vin. riktigt mysigt. 
på juldagen så vaknade barnen av att tomten hade varit där och stökat ner i vardagsrummet. så det blev massa paket öppning, till och med för mig. senare begav vi oss till farmorn och farfarn för middag. ojojoj vad god mat det var. massa italiensk. mums. så jag har haft en riktigt bra jul och fått så mycket mer än vad jag förväntat mig, TACK fina mamma, pappa, Louise, min värdfamilj och alla deras underbara släktingar för denna jul <3
 
 
detta fick jag från Lara och Angelo. ett par hunter stövlar, ett sminkset från Lancome, tre st jättefina body lotion flaskor, ett presentkort på 50 dollar, 4 små handgel som luktar gudomligt, ett läppglans och ett sött bokmärke.
 
 
 
Detta fick jag från underbara mamma, pappa och Louise, en ny digitalkamera, en dag kräm med färg från Emma S och en borste från GHD för volym
 
 
 
Detta gulliga set av body cream, body lotion och shower gel fick jag av mormorn och morfarn
 

 
Har även valt ut detta söta julgrans ornament som ett tecken på min första jul här i USA, så det fick jag också av Lara! Älskar den, så himla jag
 
 

snäll i år

 
här om dagen dök det ner ett paket i brevlådan adresserat till mig, inuti var det ett kort och tre julklappar från mamma, pappa och syster, blev helt varm i hjärtat, så himla söta. kommer ju såklart inte öppna dom förrän på måndag när jag ska skypa med dom. igår hittade jag ännu ett paket i brevlådan som var till mig, och det var från familjen Hultgren, så himla gulligt utav dom. tänk vad glad man kan bli för lite choklad. helt fantastiskt.
 
just nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att få skypa med mamma oh pappa. måste göra upp tid och så, så jag vet när vi ska skypa på måndag. kommer vara i city hela dagen imorgon.
 
helt galet att det bara är 2 dagar kvar till jul. och 9 dagar kvar på detta året!
 
 
 
 
paketen från familjen hemma
 
 
Tack så hemskt mycket igen. blev så himla glad :)

soon its christmas

 
julen närmar sig med storsteg. jag har fått klartecken på att alla julklappar jag skickat till sverige kommit fram, vilket var väldigt skönt.
det är tredje dagen idag jag inte är på gymmet, men har jag varit så sjukt duktig dom senaste 4 veckorna med att komma iväg 6 dagar i veckan så jag förtjänar en tre dagars vila, imorgon är det total body conditioning vilket är ett pass jag älskar. så då kommer jag komma iväg. men efter imorgon har ungarna jullov, så jag vet inte hur det kommer bli med mitt gymmande resten av detta år, med tanke på att dom är hemma hela dagarna. vet att dom kommer ha sciene i fyra dagar i alla fall.
 
nu ska jag hoppa in i dushen och sedan vet jag inte vad jag hittar på tills jag börjar jobba, skönt med lite oplanerad tid.
 
igår när Jack hade religion så tog jag med Ben till Marshalls i bist på annat att göra. det ligger nämligen bredvid skolan Jack har religion på. och ja vad hittar jag om inte denna fantastiskt varma tröja, kunde inte motstå så det fick följa med hem.,
 

bye GG i will miss you

 
har precis varit i Mineola för jag är tvungen att skaffa ett Social Security Number för att ta New York State körkort. så nu ska jag bara boka teoriprov och körprovet. mitt internationella går nämligen ut 3 januari.
 
igår var det absoult sista avsnittet av Gossip Girl, så nu är verkligen alla serier jag tittat på slut. jag tänker inte skriva vad som hände, eftersom jag antar att ni är några som tittar på det och Sverige är ju lite efter. så jag ska inte avslöja något.
 
jag är så himla hungrig, men tänkte jag skulle vänta till jag hämtar upp Ben om 30 minuter så vi kan äta lunch tillsammans.
 
min nya wantie, denna hoodie från river island
 

sleepover

var på bio med ungarna igår, vi såg wreck it Ralph och jag tror jag älskade den mer än ungarna, hahaha. efter bion åkte jag hem till Trine och sov där. hon jobbade så vi gjorde red velvet cookies med hennes värdbarn och sedan såg vi på 101 dalmatinerna 2, den tecknade, har aldrig sett den konstigt nog.
skjutsade henne till tågstationen imorse för hon skulle in till city, själv åkte jag då till gymmet och sedan direkt hem för skype med först mamma och pappa sedan Lisa. nu sitter jag här och har precis kollat ikapp julkalendern. verkligen älskar den, så mysigt. önskar dock att vi hade advent här i usa också, men icke. ni därhemma får i alla fall ha en fortsatt trevligt 3e advent.
 
målade naglarna medans jag skypade med Lisa, visst blev det fint?
 
 

sparkle

det är en fruktansvärt sjuk värld vi lever i idag. finns inte ord hur tragiskt detta är. att någon människa kan göra något sådant är bara helt sinnessjukt!  mina tankar går till alla som är drabbade.
 
hur fortsätter man ett inlägg efter det?!  i alla fall, jag jobbar för Lara och Angelo är på någon fest, men jag har lagt ungarna så dom sover redan. så jag ska sätta på filmen sparkle med Whitney Houston som jag inte hann se på bio i somras/höstas. hoppas den är bra.
ledig i helgen, så vi hörs imorgon, god natt
 

hur dumma?!

jaaa, vart ska jag börja?! igår var det ju movie night som vanligt. jag och Trine hade sett en trailer med Brad Pitt som huvudrollen för några veckor sedan så i söndags säger hon till mig att snälla kan vi inte se killing them softly, jag säger absolut, jag vill ju också se den så visst. när vi igår då kommer till biografen, köper biljetter till filmen och går in oh sätter oss, så känner vi inte igen början av filmen... den vi ville se handlar ju om krig typ och detta är ju om droger. vi satt i kanske 20 minuter innan Trine tog upp sin telefon och kollade. JO SÅKLART, den filmen vi ville se med Brad Pitt heter World War Z och har premiär 2013, MEN det sjuka är att Brad Pitt var med i denna filmen också. hur kunde det bli så fel??? Trine ville åka hem, men jag ville stanna kvar, vi hade ju ändå betalat. det enda var ju att filmen var verkligen ur dålig. vi skrattade verkligen åt hur sjukt dumma vi var. vart tusan fick vi killing them softly från,? hahaha, jajaja, sjukt fel, men sjukt kul.
 
igår innan jag åkte till bion så klädde vi alla 5 granen, det börjar bli juligt här i hemmet nu. MYS
 
 
allas julstrumpor hänger så fint uppe nu
 
 
Pepparkakshuset Lara byggde ihop (färdiga skivor)  men resten gjorde hon dock.
 
 
och där har vi granen. sjukt svårt att få en bra bild. men sådär ser det på en ungefär ut.

Christmas tree

Igårföljde jag med när dom skulle köpa sin julgran, så nu står det en perfekt Douglas gran i vardagsrummet som väntar på att få bli dekorerad. Helt sjuk att det bara är 13 dagar kvar till julafton. Vi kommer fira både julafton och juldagen här. 
 
Har nyss kommit hem från gymmet. Kör på nu, känner mig så duktig. 5-7 gånger i veckan. Så skönt! ska åka och hämta Ben om 35 minuter. först ska jag ta fram hans läxa och slänga i en tvätt. 
 
Denna t-shirt står högt upp på min önskelista. Kommer absolut köpa den i början på nästa år om inte tomten ger mig den!
 

Sports

Sitter just nu och kollar på när Ben har Sports unlimited. Knasboll är vad han är! Haha. blir att tvätta, och göra läxan med honom när vidkommer hem, så roligare än så blir det inte. Men ikväll är det nästa sista avsnittet av Gossip Girl. Fatta, NÄST SISTA, usch, då har verkligen alla serier jag tittat på slutat. men jag har några serier jag aldrig har sett som jag vill se, så det är bara att börja titta på dom. 
 
Hur kul är detta då???? Lil Wayne kommer till Globen såklart, fan vad jag vill gå, lite svårt dock, ber att han kommer ha en spelning i New York innan jag flyttar hem!
 

gym and skype

gymmat och skypat idag igen, vilken bra helg, har precis målat naglarna och väntar på att skypa med Lisa igen. imorgon hinner jag inte åka till gymmet, så kommer köra extra hårt på tisdag. åt oatmeal med jordgubbar efter gymmet idag, känner mig så himla bra. älskar mitt nya nyttigare liv.
 
nu hör jag Jack ropa på mig, han behöver hjälp med MarioGalaxy (WII), så hörs imorgon, ha en fortsatt bra andra advent därhemma.
 
 
kan ju inte hjälpa att jag längtar tillbaka till ett svettigt Miami just nu, det vore

Laura Ashley

Har varit på gymmet och efter gymmet så åkte jag en snabbis till Tj Maxx, skulle kolla ifall jag hittade några träningslinnen, behöver nya, men fanns inte dom jag ville ha. Istället åkte jag därifrån med ett par super söta tofflor från Laura Ashley, så nu slipper jag frysa om fötterna. 
jobbar ikväll, så nu ska jag ta en kopp kaffe och lite mörkchoklad som lördagsmys framför TVn. Ha en mysig lördag. Puss
 

6e december 2012

har precis avslutat en långskype med Sara, alltid lika trevligt, för det är inte så ofta vi skypar. sitter nu i sängen och väntar på att grammyawards nomeneringarna ska börja om en timme, med det gör ju inget för Gossip Girl är på tvn.
åkte till gymmet imorse och mötte Trine där, så följde med henne hem en liten stund innan jag åkte hem. dom kom hem från showen i city för en timme sedan så nu är alla hemma.
 
här kommer en passade bild från en picknick i central park i somras, har hört att ni har snö i Sverige?! haha
 
 

victoria´s secret fashion show

sitter och väntar på att victoria´s secret fashion show ska börja, men det är 1,5 timme kvar. längtar till att se Rihanna uppträda med två av hennes nya låtar från Unapologetic albumet
 
mår som vanligt nu, så imorgon är det träning för fulla muggar. är ledig från kl 12 imorgon för dom ska in till city med barnen (Jack är ledig från skolan) dom ska se någon show och granen vid rockafeller center med mera. så är själv från kl 12. kommer bli skönt.
 
nu ska jag titta lite på tv och äta lite av mitt svenska lösgodis jag har.
 

bättre, men inte bra!

igår under dagen kände jag mig bättre, förutom att jag inte kunde äta, men imorse när jag vaknade var jag lite illamående och hade ont i magen, så inget gym för mig som jag hade planerat, sitter istället nu här i min säng och försöker tvinga i mig lite kellogs special k med blåbär och mjölk, men det går inte så bra. är verkligen super hungrig, men kan inte få i mig något. hoppas jag är bra imorgon igen, för vill verkligen åka till gymmet.
 
nu ska jag i alla fall skypa med syster, så hörs sen eller imorgon
 
här kommer dom sista bilderna från Washington D.C
 
 
alla bilder är tagna på Smythsonian museum air and craft. där är massa olika flygplan och rymdraketer som varit i rymden med mera.
bild nr 2 är på det absolut första flygplan som byggdes av bröderna Wright. ni kan se hur piloten ligger där mellan vingarna
 
 

sjuk?!

ni som har följt min resa här, vet att jag en dag i februari kramade toaletten i en hel dag, ja så var min fredags kväll till lördags morgon, jätte kul verkligen, låg i sängen hela dagen igår och sov 16 timmar, vaknade upp mycket piggare imorse och har tvättat sängkläder och duschat så är betydligt bättre nu, men får fortfarande inte i mig någon mat, men så var det ju sist också, tog två dagar tills jag var helt återställd. i alla fall så mår jag inte dåligt längre. (Lara och Angelo känner sig lite dåliga nu också, barnen måste ha smittat oss alla)
 
annars så är allt bra, dom håller på att måla om alla rummen på nedervåningen just nu, blir jättefint och för er hemma i Sverige är det första advent, hur mysigt som helst för er antar jag,  lussekatter, glögg och tända ljus.
ha en fortsatt trevligt söndag/första advent
 
här kommer lite bilder från vita huset
 
 
RSS 2.0