oscarsgalan

okej sådär lite efter är jag, men såg inte röda matten och galan förräns igår. var ju på Knicks matchen när galan var så spelade in den. först och främst, vi fick en oscar. helt underbart! sen tyckte jag att Seth Macfarlane gjorde ett bra jobb som host men det där med klänningarna. ja vad ska jag säga, ett ord kanske besvikelse. hade förväntat mig så himla mycket mer, många körde på safe och det var riktigt tråkigt. vi snackar ju liksom om den störta röda mattan händelsen på hela året, klart man förväntar sig mer då.
men i alla fall. det fanns 2 st som var helt amazing i sina klänningar och det var oscarsvinnaren Jennifer Lawrence och Charlize Theron. det var även 2 st som tog ut svängarna och vågade och det var Naomi Watts och Amanda Seyfried. annars var det bara booooring klänningar.
 
 
Jennifer Lawrence i Dior Haute Couture
 
 
Charlize Theron i Dior Couture
 
 
Naomi Watts i Armani Privé
 
 
Amanda Seyfried i Alexander Mcqueen

New York Knicks - Philadelphia 76ers

nu är jag back to work. efter 10 lediga dagar är jag nu fylld med energi. i söndags så var ju jag och Trine på knicks matchen. kan verkligen inte så mycket om basket, men en match man måste se när man bor här. det var riktigt trevligt. mycket cheerleader och Ben Stiller var där. matchen slutade 99-93 så Knicks vann! här kommer ett gäng bilder jag tog.
 
 

Candy crush

Anledningen till att jag inte bloggat stavas candy crush...jag är totalt beroende av det spelet, det går inte att sluta spela när man väl har börjat..tack och lov så tar det 25 minuter innan man får nya liv så man måste ha en paus, annars ade jag ju spelat 24/7. Men just nu har jag fastnat på level 23... Det är så F.R.U.S.T.R.E.R.A.N.D.E. Har hållt på med den level sen igår och ag har fortfarande inte klarat den!!! nu är det bara 3 minuter tills jag får ett nytt liv, vi hörs!
 
 

bio bio bio

 
ja rubriken talar för vad jag har gjort i helgen. var på bio fredag, lördag och igår. såg Silver linings playbook, identity theif och side effects. silver linings playbook får 3 av 5. bra film, men en film det räcker att man ser en gång. identity theif får 4 av 5, sjukt rolig film och side effects första halva var jätte dryg, men den sista halvan var bra, men den får 3 av 5.
Trine sov här lördag till måndag så vi lagade god mat och hade gossip girl maraton. vi hann även med en promenad och lite shopping. köpte en jättemysig morgonrock från Betsey Johnson. leopard på utsidan och rosa inuti, jätte fin.  
 
 
gjorde en 500 ords uppsats på saker man kan göra i Boston förut. har lektion på söndag. men just nu skypar jag med syster, så vi hörs!
 
har köpt på mig massvis med insperation inför våren, så kom kära vår i´m ready for you

semester

 
då var jag själv igen då. dom åkte vid ett idag på skidsemester igen och direkt från skidsemester så åker Lara och barnen till Bahamas, så det är bara Angelo som kommer hem på måndag. vilket betyder att jag är ledig i 9 dagar nu... jaha vad ska jag hitta på då?!
 
först ut är i alla fall bio ikväll, ska äntligen se silver linings playbook. hoppas den är bra.
 
såhär glad är jag i alla fall just nu
 

Grammy Awards 2013

sådär nu har jag kollat på grammy awards + red carpet som jag spelade in pga att jag var på Rangers matchen. vilken sjukt bra gala det var. älskade Miguels uppträdande med Wiz Khalifa och Alicia Keys med Maroon 5. Rihanna och Chris Brown satt dessutom och myste och var super söta. på tal om Rihanna, jag tappade bokstavligt andan när hon anlände, OMG vilken skönhet, perfektion herself. hon hamnar utan tvekan etta på min lista över bäst klädda även detta år. hon fullkomligt strålande i sin Azzedine Alaia klänning. tvåa på min lista kommer faktiskt Taylor Swift. hon var grymt snygg i sin J.Mendel blåsa. trea kommer ingen mindre än Kelly Rowland, ojojoj vad hon bar upp den klänningen från Georges Chakra. helt helt perfekt.
 
 

new york rangers - tampa bay lightning

 
igår hade jag som sagt skola från 10-5 och efter den så var det dags för min första Rangers match, som jag längtat! såklart vann Rangers, 5-1. en riktigt bra match med en strålande Henke i mål. Carl Hagelin gjorde också mål. man kan vara stolt svensk. och guuud vad jag har saknat att gå på hockey, nästan så jag funderar på att köpa säsongskort till färjestad när jag konmer hem. att gå och se på ishockey är verkligen bland det bästa som finns. sådan stämning så det är inte sant. några kändisar var på matchen igår bland annat bästa Liam Neeson, Gavin Degraw och en New York Knicks spelare. får se när nästa match blir, förhoppningsvis slutspel i stanley cup.
 
låter bilderna tala för sig själva:
 
 

läxtajm

det var inte så farligt ändå som nyheterna/tidningarna hade skrivit. i alla fall inte här ute på Long Island. det snöade och blåste ju en del, men det slutade igår kväll och nu ligger det 2 dm snö. men det ska vara soligt imorgon och regna på måndag sen sol hela veckan så förhoppningsvis så försvinner det snabbt. strömmen har vi kvar tack och lov!
 
ska faktiskt ta mig en promenad ner till starbucks och möta upp Trine om en liten stund. har ju en läxa att göra tills imorgon. nu ska jag dricka upp restan av mitt kaffe, sedan göra mig iordning. ha en fortsatt trevlig lördag.
 
 
en bild från när jag, Amanda och Linnea var ute och hajkade förra vintern, lite skillnad på väder just nu.
 
 

Nemo

jaha då var vi där igen då. stormen nemo. jag orkar verkligen inte en till storm, denna som är på väg nu är en snöstorm som jag antar inte är värre än vad vi har i Sverige, men här blir ALLT stängt. dom kan inte hantera snö. skolor inställda, man får inte åka bil, alla är i panik OCH min störta fasa. ingen ström?? orkar verkligen inte mer dagar utan ström...det  snöar lite grann nu men det skulle ju inte börja föränn i eftermiddag och hålla på tills imorgon så vi får väl se...
 
såhär såg det ju ut någon dag efter hurricane Sandy varit här, as mycket snö som låg kvar i 2 dagar. ser redan nu att vädret till veckan är strålade sol, så här behöver man aldrig oroa sig att snön ska ligga kvar, men just när den är här är det jobbigt för amerikanerna.
 

onsdag 6e februari 2013

sitter och äter frukost i sängen som vanligt, så himla mumsigt. har nog inget roligt att berätta. min första Boston lektion börjar på söndag så jag har en läxa att göra, mend orkar verkligen inte ta tag i den, sååå himla tråkigt. får bli imorgon eller till helgen på starbuks med Trine.
 
tiden går verkligen så himla snabbt, det är redan en vecka in i februari, helt sjukt. nu ska jag se om någon vill skypa annars blir det tv!
 
lite mer bilder från när Lisa var här
 
 
bilder från när jag körde in, fin utsikt
 
 
ett kalt och vintrigt central park
 
 
köper tågbiljett redo att partaja
 

back to normal

nu är jag tillbaka. Lisa åkte hem i söndagskväll efter 10 kalla dagar. haha. vi hade det jättebra, lite tråkigt dock att hon kom när jag inte var ledig utan jobbade, men vi gjorde det bästa av situationen. vi var ute två gånger, varav en var på tordagen på Webster Halls girls night out, sjukt rolig kväll. dock var det inte lika roligt när vi kom hem 6.30 och jag började jobba 7.30, med 45 minuters sömn jobbade jag en timme innan jag slocknade och vaknade 2. hela fredagen var jag som en zombie, sjukt trött. men det var det absolut värt.
 
vi var inne i city tre gånger utöver våra partynätter, då försökte jag visa henne allt hon ville se, såsom central park, frihetsgudinnan, time square och ground zero. i söndags fick jag ta Angelos mercedes in till city och parkera på hans plats för att sen åka direkt till JFK och sen hem, myket lättare än att ta tåg hit och dit och vi fick ju mer tid i city. så jag körde bil inne i city för första gången i söndags, var lite nervös, men det hade jag verkligen inte behövt vara, gick lätt som en plätt. vi hade i alla fall 10 bra dagar och det var helt underbart att se Lisa igen efter över 1 år.
 
delar upp korten på några inlägg här kommer några
 
happy or what?! haha
 
snygga Lisa med Musse
 
tror ni jag njöt när jag åt lövbiff, pommes och bearneissås för första gången på över 1 år! MUMS
 
vi fick ett presentkort på manikyr,pedikyr och massage av Lara, helt underbart
 
instagrammade lite såklart
 
försökte ta kort på tåget, men har man olika sidor man tar kort på så går det inte att sitta fel. vi båda vill luta huvudet åt vänster, haha
 
mer bilder kommer imorgon
 
RSS 2.0