cirkus

igår följde jag med när Jack hade fotbollsträning, (gud vad jag saknar fotbollen, usch!), efter så var det dags för cirkus, gud så kul, har inte varit på cirkus sen jag var jätteliten, så det var riktigt roligt, sjukt vad människor kan göra egentligen. det var hästar, en kamel, hundar som ja blev sjukt imoponerade av och jonglörer och allt sånt där.
 
ikväll ska jag träffa Trine, ingen aning vad vi ska hitta på än. ledig denna helg, skönt skönt.
 

lite shopping

fullt upp med jobb, bio och tedrickande på kvällarna har resulterat till uteblivning bloggning dom två senaste dagarna. men nu är jag här igen. Ben har en playdate hos Duke efter skolan, så är ledig två timmar extra, riktigt skönt.
 
var på Marshalls och hittade en jättefin regnjacka, har seriöst inte ägt en regnjacka sen jag var säkert 12 år. så över 10 år utan regnjacka innebär att jag är i behov av en och är jag av behov av någonting så får jag shoppa , hihi. bra filosofi jag har. råkade ju såklart hitta en billig och fin sjal, som fick följa med också. kommer komma fantastisk bra till användning nu i höst.
 
 
regnjackan kommer från Jones New York
 
 
visst är den fin? ååå så nöjd, endast 13 dollar

älska mornar

kaffen är i en handen, ipaden i den, datorn i knät och tvn på. gud vad jag älskar mornar. just nu sitter jag och väntar på att Terese (en av mina äldsta vänner) ska logga in på skype. sjukt egentligen om man tänker efter. vi har känt varandra hela hennes liv. alltså i 21 år. ganska coolt. hon har precis flyttat tillbaka till Karlstad från London, så vi har mycket att ta igen.
 
 
bild från midsommar 2011, gud vad mysigt det var.

måndag 24 september 2012

 
så var det ny vecka igen då! har precis släppt av Ben på skolan och sitter just nu och äter lite melon och dricker kaffe. har på mig träningskläderna ifall jag hinner gå ut en sväng. kommer i alla fall köra lite övningar här hemma.
 
 

Emmy Awards 2012

 
sitter och mumsar popcorn och dricker kolsyrat vatten medan jag dömmer alla klänningar på röda mattan. har redan en stor favorit och det är Heidi Klum.  helt stunning som vanligt, klännigen satt som ett smäck och det är bara så rätt, totalt älskar färgen. designern är Alexandre Vauthier. en annan som är helt underbart vacker är Giuliana Rancic i hennes Romona Keveza klänning!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PW

gick ut på en PW i en timme och gjorde massa combat övningar här hemma efteråt, gud vad jag saknar body combat. nu sitter jag i alla fall i sängen nyduschad och funderar på om jag ska laga middag själv eller om familjen kommer hem snart. haha.
 
om två timmar börjar galan, så jag lär kika in här då och kommentera röda mattan!
 
 
 

härliga söndag

gud vad helgen har gått snabbt. men det gör inget för jag vill ha nästa helg nu! Jay Z konser står ju på schemat då. sitter just nu och skypar med mamma och pappa och dricker den obligatoriska morgon kaffen. ska ut på en joggingtur lite senare hade jag tänkt, annars har jag inget speciellt planerat förrän ikväll då det är Emmy-galan.
 

egen träning

nyss varit ute på en joggingtur och gjort massa övningar här på golvet i mitt rum, riktigt skönt! börjar jobba kl 17.30, så kommer bara ta det lugnt i mitt rum tills dess, har prcis tagit mig en kopp kaffe och tänker fortsätta bläddra i vogue som jag inte läst klart än. hoppas ni som inte jobbar kväll får en trevlig lördag!
 
hade ju väldigt gärna haft ett vinglas i handen idag än att jobba, men det får väl bli en annan dag
 

already friday

fredag idag igen då! gud så snabbt vekorna går. inte för att jag klagar, men jag hinner liksom inte med. på schemat idag står barnkalas. om 2 timmar ska jag hämta upp Ben och åka till hans kompis kalas. sen blir det jobba lite till och ikväll ska jag till Great Neck och träffa Trine. det kommer att bli en lugn helg denna helgen också.
 
igår bokade jag äntligen min andra collage kurs, måste ju ha gått klart den innan november är slut och jag kommer bli klar 18 november, så snacka om att jag har dragit ut på det, haha. kursen jag kommer läsa är om Washington D.C, så ni som följt mitt år här, vet att jag läste en om Montreal och sedan fick åka dit en helg, detta är samma, fast till Washington D.C. så det kommer att bli ett besök i huvudstaden i november.
 
nu ska jag hitta något att ha på mig (använde jeans för första gången sen april igår) så himla mycket roligare med höstkläder har så mycket mer att välja på.
 
 
åååå vad jag saknar denna underbara tröja! hade järna haft den idag, men får vänta till jag kommer hem till sverige igen :/

I did it

 jag klarade av det! haha, gick upp och sprang kl 7 imorse, så stolt att jag kom upp. känner mig så himla duktig och är piggare. så det ska få bli en vana inte bara en engångs grej.
 
sitter och skypar med en sjukt uttråkad syster just nu, men ska snart hoppa in och duscha och fundera på vad jag vill ha till lunch.
 
en bild från förra sommaren utanför min gamla (saknade) lägenhet!

tisdag 18 september 2012

nyss skypat lite snabbt med syrran, ska snart börja jobba igen. tänkte bara kika in och säga hej. jobbade hela dagen igår så det fanns inte en stund över att blogga.ska gå ner och käka lite lunch nu.
 ikväll blir det bio som vanligt. så vi hörs imorgon igen.
 

filmmys

nyss ätit lite middag, stekte broccoli och hade kycklingfile i ugnen. mums. zappade bland kanalerna och såg att sex and the city 2 gick på tvn, längesedan jag såg den. så det blev middag framför tvn idag, får passa på när man är ensam i huset, så det är tyst och lugnt. nu är jag tillbaka i mitt rum, satte på tvn här och kommer troligtvis se klart filmen. har lite chocolate chip cookies, mörk choklad och lite skittles, så filmmys blir det för hela slanten. tänkte se crazy, stupid, love efter SATC 2, har ju inte sett den än!
 
 
 

söndag 16 september 2012

idag är det söndag och jag har absolut ingenting planerat. klockan är 12.24 och jag har redan hunnit med skype med mamma, duschat och gjort amerikanska pannkakor till frukost. nu sitter jag i sängen igen och funderar på var denna dag ska ta vägen, mina vänner är alla upptagna på annat håll med släktmiddagar osv, så jag ska ha en riktigt hemma dag idag, ska nog slänga i ungarnas tvätt, så jag slipper tvätta hela dagen imorgon. vet dock inte hur jag jobbar imorgon och på tisdag för det är röd dag här (judisk helg måndag och tisdag). ska i alla fall läsa klart vogue på sidan 723 så har inte så mycket kvar. är full med inspiration inför hösten nu, så bring me!
 
åt kinamat till middag igår så det är fullt med rester i kylskåpet, så ska nog gå ner och äta lite lunch nu innan jag forsätter min underbart sköna söndag!
 

såhär såg jag ut i vintras (ja vi hade en mild vinter i NY), och kommer fortsätta se ut så i höst!

movie night

var på starbucks och fikade förut med trine och vi köpt finally våra Jay Z biljetter. så om 2 veckor är det vi två och Valerie som ska gå på Jay Z, åååå så happy!
strosade runt i lite affärer i Great Neck (så mycket mysigare än här i Manhasset) det slutade med att vi gick in på 16handels (frozen yoghurt) och käkade lite glass.
nu sitter jag här hemma och tittar på glmla avsnitt av Kardashian (älskart), lånade 4 filmer på biblioteket när jag åkte hem, så kommer titta på en av dom ikväll och bara ta det lugnt. vi hörs imorgon, ha en fortsatt bra lördag!
 

new york yankees - tampa rays

var ju som sagt på Yankee matchen igår. när vi kom dit åkte vi hiss upp till VIP lougerna väl därinne var det massa mat och öppen bar. trevligt trevligt. platserna var hur bra som helst och det var sten bord och skinn säten. lite skillnad från när jag var på min förra Yankee match och satt högst upp. haha.
 
om tre timmar ska jag åka till Great Neck och fika med Trine. ska bli trevligt,
just nu håller jag på att vakna till, ska snart gå ner och äta frukost och jag är i stort behov av en kaffe känner jag!
 

hade inte med mig kamera igår, så denna bild är också tagen förra gången jag var där!

fredag 14 september 2012

ska ta en promenad till biblioteket, har 4 filmer jag måste lämna tillbaka senast idag. sen blir det jogg tillbaka hem och lite övningar med mina hantlar. på fredagar har Ben heldag vilket betyder att jag är ledig i 6 timmar istället för 2,5 timme, så underbart!
 
ikväll vankas det baseball match! Angelos jobb har någon konferans eller något på Yankee stadium idag så vi ska se Yankees mot Tampa Bay (dom fixade biljett till mig med), Yankees måste vinna idag annars åker dom ut, så det kommer bli spännande.
 
nu ska jag dra på mig träningskläderna, puss
 
bild från när jag var på Yankee match i juli

guitar lession

god morgon eller god eftermiddag ni i Sverige
 
börjar som vanligt min morgon med jobb 1,5 timme, sedan frukost vid sängen, idag blev det fruktsallad bestående av blåbär, banan, melon, ananas och vindruvor istället för bagel, det känns ju lite nyttigare i alla fall, haha.
 
förra torsdagen hade Ben sin första gitarr lektion, (el gitarr), han är en liten mini rockstar som springer runt och sjunger och så hela tiden, så förra veckan signade Angelo upp Ben för gitarr lektioner, så varje torsdag kommer en kille hit till huset och ger Ben en privat lektion. det jag har att säga med detta är att jag ska vara med på lektionerna och lära mig ockå!! i helgen fick Ben sin första egna gitarr (aukustisk)och Angelo var nära på att köpa en till mig med, men jag sa nej. lite onödigt tänkte jag, så ska låna Bens när jag och han övar tillsammas. HAHA, skrattar vid bara tanken, jag och lilla mini Ben spela gitarr tillsammas. how cute?!
 
finns ju inte riktigt någon passade bild till inlägget, så här en en bild från Bahamas

ny tränings tid

sitter och käkar frulle i sängen just och ska snart hoppa in i duschen. kom på en ide igår, att jag ska försöka gå upp kl 7 på mornarna och gå ut och springa i 30 minuter innan jag börjar jobba 7.30 men start på måndag. hoppas jag orkar det! det vore så skönt att starta dagen med träning.
idag ska jag inte göra något speciellt, ska hämta Ben om 2,5 timme, så det bli att öva fotboll med honom och göra läxan.
 

9/11

idag är det 11 år sedan det hände, att tiden går så fort!! kommer alltid vara en dag man ägnar alla tankar åt alla drabbade. usch.
 
till något mindre dramatiskt. har precis tagit en dusch, om 25 minuter måste jag åka och hämta Ben från skolan. då blir det lunch och läxa innan 7 timmar med lek står på schemat. orka, hahaha. ikväll blir det bio, ska se hope springs med Maryl Streep. hoppas den är bra! kommer inte hinna blogga mer idag, så hörs imorgon, när jag är ledig, samma tid! PUSS
 

back to old routines

sådär, nu är båda ungarna i skolan. nu är det bara att börja ta tag i träningen igen. så himla skönt att gå tillbaka till dom rutinerna jag hade i våras. är både piggare och mår så mycket bättre av att träna, så det ska bara bli kul att komma igång igen,
skypade en jättesnabbis med bästa Lisa som är i Karlstad på besök, så skypade snabbt med hennes fina mamma också. förhoppningsvis så ringer hon upp snart igen, för dom var på H&M när jag ringde. ska se om syrran vill eller kan skypa.
annars så kommer denna dag bli lugn, ska träna snart och sen börjar jag jobba igen,
 
happy me at time square when my sister visit me

slödag

hade jättetrevligt igår och får sota för det idag, är DÖ trött.skulle helst vilja sova nu, men får ta och vänta någon timme. är också sjukt hungrig men väntar på att dom ska börja med middagen. just nu är dom ute och lär Jack cykla utan stödhjul. själv sitter jag i min säng och tittar på one tree hill. imorgon börjar rutinerna igen, så himla skönt, så vi hörs då!
 
tog inga bilder igår eftersom min digitalkamera är sönder, så detta är en bild från när jag var på Empire senast

NYFW

just nu pågår New York Fashion Week för fullt inne i city och ikväll så ska jag och Valerie gå på ett afterparty på Empire Hotel. ska hämta upp henne om någon timme och sen ska vi göra oss iordning tillsammans hemma hos mig innan vi drar in till city. jag har ingen som heslt aning vad jag ska ha på mig, men det får bli ett senare problem just nu. ska äta och duscha först.
hoppas ni får en trevlig lördagskväll för det tänkte jag ha!
 

BAHAMAS

hej på er!
 
sitter just nu ensam i huset och kollar på reprisen av VMA i brist på annat, haha. måste ju bara säga att jag dog lite när man fick se Chris Brown pussa Rihanna igår....
 
till något helt annat. när jag var i Miami för 3 veckor sedan, så tog vi ju alla en heldag till underbara Bahamas i Karibien/västindien. jag har alltid drömt om att får åka dit och nu kan jag säga att jag varit där även om det var en blixtvisit. hur fint som helst var det i alla fall. vattnet var kristallklart och det vi var Port Lucaya var det jättemysigt, med massa småbutiker och så. vi åkte bananbåt i en timme oh hann se delfiner, skeppet som är med i Pirates of the Caribbean, husen där alla miljonärer bor och hoppa av och bada mitt ute i havet. helt sjukt var det. galet roligt, älskade det jag hann se av Bahamas. båten från Miami till Grand Bahama tog 3 timmar.
 
nyanländ utanför alla mysiga små butiker
 
hela gänget
 
jag råtaggad på att få åka
 
skeppet från Pirates of the Caribbean
 
han som körde båten sa att han hade åkt förbi hajar när han gjort andra turer, kul att han säger det några minuter innan man ska hoppa i, hahaha, därför jag sitter kvar på båten
 
men jag vågade mig allt i såklart. här är vi alla 6 nöjda till tusen
 
 och lite delfin hoppning
 
 
 

VMA

har haft fullt upp med jobb så inte hunnit blogga tyvärr, men på måndag börjar Ben skolan och då är det tillbaka i gamla rutiner som gäller :)
 
i alla fall just nu sitter jag och tittar på VMA, kommer bli en grym show är jag säker på. just nu är det röda mattan, men galan börjar om 10
minuter, men ni som känner mig vet att jag tycker röda mattan är minst lika rolig! nu började det efter reklamen igen, så vi får höras imorgon.
 
LOVE
 

labor day

idag är det labor day och röd dag och jag är ledig, wihooo. haha. har absolut ingenting att göra så jag kommer följa med dom till farmorn och farfarns hus senare, har faktiskt inte varit där än. så jag ska gå ner och äta frukost nu och sedan hoppa in i duschen, ska ta reda på vilken tid vi åker sen. hoppas ni får en bra start på denna veckan ni med!
 
har inte visat dom här bilderna än från när jag och Amanda rodde i central park
the boathouse i bakgrunden
fina Amanda

skype maraton

gud vad skönt det har varit att ha en dag att inte ha några som helst måsten. det blev ingen promenad, utan har skypat i flera timmar, först med syster sedan med Amanda som är tillbaka i sverige,sedan med syster och mamma igen. riktigt skönt. det är fortfarande sex and the city på tvn, så det står på, kommer nog sätta på en film om inte allför länge. får se om jag jobbar normalt imorgon eller inte det är röd dag här (Labor day). men är jag ledig någon timme imorgon blir det garanterat träning.
hörs imorgon, god natt <3
 
här kommer dom sista bilderna från Miami
 
sköna brudar har det skönt i vattnet
 
ja jag njöööt också
 
 

lazy day


idag tänkte jag inte göra något speciellt, bara ha en riktigt sådan där lat dag, men tv tittande, skype och fortsätta läsa Vogues september nummer. behöver det, efter denna hård arbetsvecka känner jag. om jag känner för det, kanske det blir lite träning på det, men känner inte för det just nu ialla fall. haha.
älskar att det är massa pra repriser på tvn hela tiden så som sex and the city, one tree hill och gossip girl, det gör det så mycket lättare att ha en perfekt lazy day!
 
more pics from Miami
 
totalt kolsvart var det på kvällarna
 
jag i mitt absoluta favvolinne just nu
 
var ju såklart tvugna att besöka Miami ink.
 
inside the tattoo studio
 
Hanna, Isabelle och Jennifer,
 
Emily valde att göra sin första tatuering där

bytt bloggportal

nu har jag bytt bloggportal så glöm den gamla och välkommen till min nya shoegasm.blogg.se, lite snabbare att skriva in och komma ihåg. hoppas ni gamla som följde mig på nyheter24.se/nextinfashion/shoegasm har följt med mig hit. det kommer inte bli några andra ändringar förutom att bloggen är mycket snyggare nu.
jag kommer inte att radera den andra bloggen så för nya läsare så är det bara att gå in där och kolla hur min resa till New York har varit. jag försöker föra över alla inlägg från den andra bloggen till denna, men det ser inte ut som det går, viket är jättesynd, hade gärna velat ha allt samlat, men det får gå ändå.
 
hoppas i alla fall ni hänger med mig på mina äventyr här i New York. KRAM
 
jag i Miami för en vecka sedan
 

bytt bloggportal

RSS 2.0