Hurricane Sandy

vi är förberedda med mat, batterier, ved, bensin i alla 3 bilarna och jag laddar min iPad full. Vi har även alla dokument redo ifall vi måste evakuera imorgon. Jag har ju aldrig sett/varit med om en storm eller orkan tidigare, så vet ju inte vad jag har att vänta mig. Men dom säger ju att denna ska vara denna värsta på 100 år, mycket värre än orkanen Irene som var här i New York förra året. Alla skolor är inställda och både Lara och Angelo ska vara hemma från jobbet imorgon, så vi 5 inlåsta ii huset imorgon, mysigt kanske ändå.Vivi får helt enkelt vänta och se vad som händer...mitt i allt så tycker jag ändå att det är lite spännande och jag har ingen aning vad som komma skall..
 
loggar väl in här imorgon och uppdaterar om jag inte jobbar hela dagen
 
 
 

Inställt

Skulle egentligen ha skola idag, men pga orkanen Sandy som kommer komma till New York ikväll så är skolan flyttad till nästa söndag, pga våran säkerhet. 
 
Gårdagen var riktigt trevlig. Mycket mat, vin, tårta och ett helt berg presenter till Ben. Först var vi på sports unlimited där han hade kalas för sina kompisar, sedan direkt hem där det var kalas för alla släktingar. Alltid lika trevligt när hela släkten är samlad. Idag blir det slö dag deluxe, ska tvätta annars ska jag inte göra någonting. 
 
 
 

Ben´s birthday

 
idag fyller Ben 5 år och imorse så gav jag honom mitt paket och det bliev genast bråk mellan bröderna för att Jack ville också ha den. (en bilbana med en loop) så det var ett riktig lyckat presentköp. då vet jag vad jag kommer leka med resten v dagen då, hahaa. jobbar även ikväll så Lara och Angelo ska ut på middag och har lovat dom en överrasking. ska ta med dom till 16handles (ett frozen yoghurt ställe) dom har aldrig varit där och glass är ju det bästa dom vet, så det ska bli kul och se om dom gillar det, med det borde dom.
 
nu ska jag fortsätta drika upp mitt kaffe och sen ska jag gå ner och rensa lite i lekrummet för allt åker ner till deet nya lekrummet idag.
 
skulle lägga upp ett videoklipp på min syster när hon sjunger/dansar happy b-day till Ben, men kan inte lägga upp videos?? så det sket dig ju.....
 
 
så skål på er och ha en superduper bra fredag, får nöja mig med att kolla på party bilder för idag blir det jobb istället!

HAPPYHAPPYHAPPY

ja det är känslan jag känner just nu. för det är så att min bästa vän Lisa kommer hit och hälsar på i 10 dagar, hon ska bo med oss här i huset. herregud vad kul, helt sjukt att det då kommer ha gått lite över ett år vi såg varandra live senast. jag har dock inte någon semester just då, men Lara sa att hon skulle försöka att ta några dagar ledigt. så himla gulligt av henne. så nu kan det gärna bli januari snabbt, men jag vet ju att tiden bara rinner ivåg så jag kommer inte hinna längta innan januari står runt hörnet och knackar på...
 
 
om 3 månader ses vi, WIHOOO

Sports unlimited

Sitter just nu på sports unlimited där Ben är på måndagar mellan 12.15-13.30 . Har alltid med min iPad som sällskap medans han har lacross eller fotboll. idag tror jag vi ska börja flytta ner leksaker till källaren, för det nya lekrummet är i princip klart. Det Blev verkligen jättefint. Ska bli riktigt kul att se när ALLT är klart därnere. Som en liten lägenhet. 
 
40 minuter kvar till det är slut och jag är uttråkad nu...
 
 
Här får ni en bild på julstrumpan jag fick av familjen som överraskning. Så fin med mitt namn insytt. alla i familjen har likadan som ska hänga vid öppna spisen. LOVE IT

Great and calm day

Gud vilken lugn och skön söndag det har varit. Familjen kom hem för en timme sedan och det är fullt ös igen, så det var riktigt skönt att ha en hel dag med Skype och tvtittande Bara jag i huset. Men nu är det taggitagg för en ny arbetsvecka, där jag bland annat måste plugga inför min redovisning inför klassen nästa söndag. 
 
Nu ska jag lägga mig och titta på 21 jump street (kan rekommendera, as rolig) 
 
 
Såhär blir det när man färgar håret samtidigt som man skypar, men det ser ju ut som ett L i allafall så det gör ju inte så mycket. Haha (har ingen aning om varför bilden hamnade på sidan när jag laddade upp den)
 
 

Njuuuuter

Är ensam hemma i huset och det är så skönt..,inga ungar som skriker och jag kan sitta i vardagsrummet istället för mitt rum utan att bli störd, lovely. Håller på att tvätta för fullt, är inne på 4e tvätten. Så ungarnas sängkläder är rena tills dom kommer hem ikväll, Även mina. Sitter och skypar med mamma och Pappa Samtidigt som jag springer runt, Louise försvann ner på sitt rum (SÅ GÅ UPP IGEN UNGE), annars så ska jag snart färga håret och sen åka och se om jag kan hitta någon present till Ben som fyller år på fredag. Det blir en lugn och skön dag. Hade tänkt att åka till gymmet, men vet inte om jag ska göra det. Har ju varit där 5 dagar denna veckan, så detta kan få bli min avslappnade dag utan några större ansträngningar. Nu ska jag se när dom där hemma äter middag/vara social mot dom. Hör kanske sen <3
 

Lördag 20 oktober 2012

Kan inte förstå att klockan redan är över 4, det enda jag har gjort idag är att gymma...Trine är här och vi har lagat middag och ska snart åka på en liten tur. Vi kan ju inte sitta inne i huset hela dagen. Tj Maxx står först på schemat.  tänkte bara kika in och säga hej, ha en fortsatt bra lördag! 
 

Lovely friday

Så var det fredag igen...har varit på gymmet och skypat med mamma och pappa, sitter nu och väntar på att bästa Lisa ska logga in. Ben är i skolan fulldag idag, så har ju så mycket tid över vilket jag älskar! kommer vara ensam hemma hela helgen för dom ska åka till Great wolf lodge ( vattenpark inomhus) så ser verkligen fram emot helgen, även om jag inte har något speciellt planerat. Så jag kommer definitivt logga in här...
 
 
Mitt nyklippta hår, inga större förändringar

Haircut

Ben har playdate med Duke och Cooper just nu och HEJ vilket liv det är, har stängt dörren till lekrummet, för jag tänkte passa på att göra läxan  (en utav 3),  
 
imorse efter jag släppt av Ben hade jag tid för klippning, var ju 4 månader sedan sist och idag toppade jag det bara och klippte upp lite, ska spara ut det igen. Saknar mitt långa hår. 
 
 
Här har ni en bild på mina nya favorit "vinter" skor, kommer använda dom varje dag. Perfekta vardagsskon och hör och häpna, dom är från H&M

School

Idag startade min nya kurs Washington D.C memorials and monuments. Skoldagen gick väldigt fort måste jag säga (10-16). Efter det var det tänkt att jag skulle möta upp min vän Blanca som jag inte sett på hur länge som helst, men ett tragiskt besked för henne fick våran kväll att ställas in. Istället köpte jag med mig november numret av vogue med vackra Rihanna på omslaget och tog tåget hem. Nu några timmar senare sitter jag i sängen helt frusen och dyngtrött. Sova snart blir, har två Skypedater imorgon på schemat innan klockan tolv. Sedan ska resten av dagen spenderas med Trine.
 
 
 

Playdate

Ben och Matteo är i lekrummet och leker, själv sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på dom/kollar instagram och Facebook. Ipaden dör snart så måste  upp och sätta den på laddning, vad tusan ska jag göra då i 1 timme, medans dom leker?! Dagens svåra problem... Haha
 

Brrrrr its cold

nu börjar det bli kallt här i New York. bara 12 grader ute just nu, usch vad kallt säger jag, på med mer kläder direkt.
 
nyss varit och hämtat jeepen på verkstaden igen men nu sitter jag i min säng och målar naglarna med en kopp rykande varmt kaffe.
 
innan jag åker och hämtar Ben och Matteo (playdate) så ska jag äntligen gå in till skomakaren och se om han kan fixa mina älsklingsboots! har dragit på det sedan mars/april någon gång, haha, men nu måste jag för kan inte gå runt i flipflopen längre...
 
har även ringt och pratat med raybans huvudkontor nu och ska skicka in mina solglasögon idag också. (den vänstra bågen är helt av sedan juli, har dragit på det också, men saknar mina favvisar)
 
 
 

Working

Jack har varit dålig den sista veckan och idag är han hemma från skolan, så jag sitter i skrivande stund bredvid honom medan han tittar på film och ligger och stönar. 
ikväll ska jag möta upp Trine på starbucks för det är homework time. Har fått första läxan från skolan, så det är bara att sätta igång innan första lektionen på lördag. 
 

columbus day

nyss käkat frulle oh sitter och kollar på reprisen av Gossip Girl säsong 5, ikväll smäller det....seriepremiär av GG säsong 6, lääääängtar!
 
idag är det Columbus Day och barnen är lediga från skolan, men Lara tog precis med dom till White Post Farms (karuseller, djurpark, mm) så är ledig ända tills 5. awesome säger jag. det blir lite skype, gymmet och rensning av ungarnas kläder. älskar ju att rensa garderober så ser fram emot det, hahaha.
 
hörs sen
 

ready for gym

har precis bytt om till gym kläder och packat väskan, är inte sådär jättetaggad på att träna men hade inte chansen igår då jeepen var inlämnad på service, så inga ursäkter idag inte, bara att köra! senare i eftermiddag är det middag hos mormor och morfarn, så har inga andra planer dom närmsta 6 timmarna, så stenhård träning det blir och det bästa av allt detta gym har ett steamrum, intelika bra som bastu för man blir så blöt, men bätte än inget (är en bastuälskare), så där kan jag verkligen sitta och njuta utan stress.
 
ha en fortsatt bra söndag <3
 
 
såhär såg det ut en söndag för två månader sedan, promenad på the highline i city

trött?!

gick upp 5.00 imorse och skjutsade Trine till La Guardia flygplats, nu är klockan 7.21 och jag är AS trött. vet inte om jag kanske ska sova 1-2 timmar eller gå ner och ta en kopp kaffe. känns ju ändå skönt att vara vaken och ha hela dagen framför mig. börjar jobba kl 15 och jobbar sent, så kommer ju vara svin trött ikväll. men vad gör det? kan ju somna med barnen då. så stanna vaken det blir, förhoppningsvis vill någon därhemma skypa så dom kan hålla mig vaken!
 
 

JAY Z

I söndags så var jag ju på Jay Z konserten och herregud vad grymt det var! kan verkligen inte beskriva, det var helt sjukt. han ägde hela publiken. bästa låten var forever young, där han rappade sitt och HELA publiken sjöng forever young refrängen, SHIT SHIT SHIT vad mäktigt det var! är så glad att jag har sett honom live. vilket kung han är!
 
 
förväntansfull till 1000
 
 
Trine, jag och Valerie,
 
 
 
 
 
 
och såhär såg det ut i tunnelbanan efter
 

frånvaro

okej, då var det lite frånvaro från min del igen, ibland har jag  helt enkelt bara fullt upp så hinner inte blogga, jag menar jag jobbar 7.30-19 på vardagar med bara 2,5 timme ledig, så det finns andra saker jag vill göra än att bara sitta hemma, och nu har jag börjat gymma igen, fast på ett annat gym, så det kommer inte bli lika myket, men ska försöka så gott jag bara kan att hålla er uppdaterade.
 
 
såhär mysigt hade jag det i city i söndags
RSS 2.0