BACK

skulle bara sätta på datorn för att föra över alla bilder från minneskortet till USB så helt plötsligt funkade internet igen, tror ni jag är glad eller??! har varit utan dator sen i mars. det är vad jag kallar en bra start på helgen.
det har ju hänt så himla mycket så kan ju inte skriva allt. men lite av det som hänt är ju att jag har varit på Justin Timberlake och Jay Z konserten, som var helt magisk, sen även på Lil Waynes America most wanted tour, med T.I och 2chainz. som också var grym. sen har  ju Trine åkt tillbaka till Danmark och efter henne kom Daniela, så hänger mycket med henne. så det är lite av vad som hänt, men nu ska jag försöka uppdatera dagligen så gått det går i alla fall.
ha en bra helg :)
 
 
Justin och jay z
 
 
lil Wayne och T.I
 
 
en sista grupp bild innan vi säger hejdå till Trine
 
 
 
 

Good-bye

Anledningen till att jag inte bloggar nu stavas, INGEN DATOR, ska försöka fixa den, men vet inte hur.
 
i alla fall, igår var jag inne i city med Hanna, Ida och Trine, för att idag åker Trine tillbaka till Danmark så vi hade en hejdå middag igår. Riktigt konstigt att jag inte kommer se henne på ett bra tag nu, men vi har planerat att ha en reunion på min 25 års dag, men det är ett tag dit. Tacka teknologin så länge. 
Hatar att blogga från ipaden. Men har inte så mycket val. Det är i alla fall bättre än inget :)
 
en bild på oss fyra från igår
 
RSS 2.0