Måndag 25 mars 2013

 
tänkte göra en snabb uppdatering även om jag inte har något speciellt att berätta. officiellt är våren här i new york, men inte värmen (21 mars är officiella vårdagen) men jag hoppas den kommer snart, vi har runt 7 grader och krokusen har börja titta upp så våren är väl inte så långt borta. längtar i alla fall till värmen något enormt, men det gör nog ni i Sverige också.
 
såhär såg jag ut för någon helg sedan, då var det såpass varmt att jag kunde ha min pälsväst utan jacka in till city.

Boston

ja hur går det med min uppdatering egentligen? inte så bra, haha, har liksom inga nyheter och då blir det att jag inte bloggar plus att jag har inte tiden längre. men i alla fall här kommer en liten uppdatering om helgen, jag var i Boston och frös ihjäl. det var egentligen inte så kallt bara kanske runt 0an men det kändes verkligen så kallt. så vi var inte ute så mycket. kan säga att jag tror att Boston är en fantastisk stad på våren/sommaren, så borde nog egentligen åka tillbaka dit då. men jag hade det bra trots kylan.
 
tog typ inga bilder, men här kommer några få
 
 
några bilder från Harvard University
 
 
 

Swedish House Mafia

igår var det dags för SHM konserten, hade skyhöga förväntningar från Louise. måste säga att det var grymt bra och vilken upplevelse. inte riktigt min musiksmak annars, men någonting man bara måste uppleva. riktigt sjukt med fullsatt till sista plats och alla går verkligen in till 100% så jag är mer än nöjd.
Trine och jag hade en heldag i city och vi gick ända ner till soho och satte oss på en av mina favorit restauranger La esquina. vi åt gott och drack margeritas. riktigt bra dag var det.
 
här kommer ett gäng bilder jag tog igår
 
 
RSS 2.0