besök

har helt tappat lusten att blogga, dels så har jag inget jätte intressant att berätta och dels så finns det ingen tid att göra det på. i alla fall det jag skulle säga är att min bästa vän Lisa kommer hit imorgon, hon kommer vara här i 10 dagar, så det kommer inte bli något bloggande då, men däremot kommer jag visa massvis med bilder efter hon åkt hem. så nu laddar jag till tusen tills hennes ankomst imorgon kväll. hörs om någon vecka. ha det bäst för det ska jag ha :)
 
 
dags att ta nya bilder tillsammans, denna har något år på nacken

the impossible

igår var jag och Trine och såg filmen the Impossible som handlar om Tsunamin i Thiland år 2004. den är baserad på en amerikask familj och jag kan säga att ni MÅSTE se den, såg att den har biopremiär i Sverige 8 mars. varning dock, jag stortjöt i princip igenom hela filmen, så det är ingen film man går och ser det är en upplevelse. men det är verkligen ett måste, helt sjukt bra gjord. jag har ju läst och sett miljoner klipp om tsunamin men att se den som en film och se alla detaljer och exakt hur det var, var så himla annorlunda. det är verkligen helt sjukt. så alla ni som läser detta nu gå och SE DEN!
 
är ju själv hemma denna helgen också, från i fredags tills imorgon kväll så har det så lugnt och skönt här hemma.
har gymmat och varit med Trine, sitter just nu och skypar med mamma.
 
 
 
 

golden globes

från en gala till en annan. sitter just nu och tittar på röda mattan till golden globe galan, min absoluta favorit del av galorna. det sändes ju ingen från people choise awards, men när det är självaste golden globe så kan man lite på att det är det. 2 timmar lång röda mattan sändning. har massvis med favoriter, det är faktisk ovanligt många som är helt perfekta, från smink till frisyrer till klänningen. Julianne Houghs och Emily Blunts klänningar var helt gorgeous, Nicole Richies hår var helt fantastiskt fint. även Tina Fey, Amy Poehlers och Jessica Albas frisyrer var perfekta. Hayden Panettiere var helt stunning likaså Marion Cotillard och Isla Fisher. listan kan göras låååång. så jag stannar där.
 
 
Nicole Richies fantastiska frisyr och sin vakra klänning från Naeem Khan
 
 
Hayden Panettiere ser strålande ut i sin Roberto Cavalli
 
 
Isla Fisher i sin Reem Acra
 
 
 
vackra Marion Cotillard i sin Christian Dior
 

Jack Reacher

 
igår var det back to old routines när det kommer till movietuesdays. vi såg Jack Reacher och jag kan bara säga shit vilken bra film. Tom Cruise i huvudrollen och när han gör actionfilmer brukar det bli bra. jag verkigen älskade filmen. absolut fullpott från mig. så har ni chansen gå och se den!
 
annars då...jo normal arbetsvecka så allt rullar på. tiden går som vanligt snabbt och kylan börjar sakta med säkert försvinna (kyla här är lika med -1). så våren är väl snart här, hihi.
 
nu börjar gala säsongen, vilket jag ser mycket fram emot, vi har många bra galor framöver. först ut ikväll är peoples choise awards. ska absolut kolla. får se om jag loggar in här i en av pauserna och säger något om den.
 
 

Sunny day

Idag är det soligt och fint ute. 16 grader i solen, riktigt skönt. Skinnjackan är på. Just nu sitter jag och kollar på när Ben har sport, som vanligt denna tiden på måndagar. har en massa tvätt när jag kommer hem, alla ungarnas kläder/skidkläder från deras resa. Så denna måndag blir lugn och fin. Hpoppas ni inte har alltför kallt därhemma i Sverige! ;) 
 

goodbye

 
igår så var jag inne i city på en hejdå middag för Jennifer som åker tillbaka hem till Sverige på tisdag, det är verkligen helt sjukt att det redan har gått över ett år sedan vi träffades första gången på Arlanda. Isabelle var också med så passade på att säga hejdå till henne också, hon åker hem nästnästa vecka. vi var 9 tjejer som åt på en restaurang nere i soho, jättetrevligt var det, efteråt så vandrade vi alla upp till Grand Central Station, där dom skulle ta tåget hem, jag och Isabelle bestämde oss för att gå till forever 21 på time square, köpte ett jättefint armband. sen sa vi också hejdå och hon gick tillbaka till Grand Central oh jag ner till Penn Station.
kom hem kl 00 och då fastnade jag för filmen think like a man som gick på tvn, så rolig/bra film.
 
nu har jag precis skypat med mamma och pappa och ska se om någon annan vill skypa, har inga planer förräns kl 5 och är ju fortfarande själv i huset.
 

alone

 
för en kvart sedan drog familjen iväg, dom ska åka till jiminy peak på skidweekend. så dom kommer inte hem förrän söndag kväll, det kommer bli så lugnt och skönt, ska hämta upp Trine kl 8 ikväll när hon slutar, för hon ska sova här. men just nu sitter jag och väntar på att finaste syster Zernell ska logga in på skype, funderar på om jag ska ta mig något att äta innan...
 

1 ÅR

Idag den 3e januari så firar jag 1 år i USA. Helt sjukt att det redan har gått ett helt år... På ett sätt så känns det som igår jag stod på Arlanda och kramades hejdå men om jag tänker efter vad jag gjorde förra vintern så känns det jättelångt bort. Men i alla fall, ett år har passerat idag, det betyder att jag gjort lite mindre än hälften och jag vet att detta året kommer absolut inte gå långsammare, så nu är det bara att resa järnet.. men först ut är bästa Lisa som kommer om 3 veckor. Wihoooo...
 
 
 
Bild från nyårsafton

New Year´s Eve

jag hade en bra nyårsafton, först så åt jag, Trine och Pia på en grekisk rastaurang i Great Neck, för att sedan ta tåget in till city, där vi absolut inte var ensamna. eftersom dom spärrat av hela time square, så var det bara att gå runt. där det tillslut stod en polis som släppte in oss eftersom vi hade biljetter till best buy theatre som ligger mitt på time square. väl därinne var det hur mycket folk som helst och musiken dom spelade var grym. vi hade ett jättebra nyårsfirande och nu är jag mer än redo att se vad 2013 har att erbjuda
 
några bilder från kvällen
RSS 2.0